Deanna Russo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 K.C. Cunningham (gościnnie)
8.5 2009 K.C. Cunningham (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Taryn Vandersant (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 K.C. Cunningham (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 K.C. Cunningham (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Brooke Bartholomay (gościnnie)
7.3 2004 Laura Jeffries (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 K.C. Cunningham (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 K.C. Cunningham (gościnnie)
8.0
Szept Serca
Mimi wo Sumaseba
1995 K.C. Cunningham (gościnnie)
7.9
Szkarłatny pilot
Kurenai no buta
1992 K.C. Cunningham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Deanna Russo filmy Deanna Russo najlepsze filmy Deanna Russo zdjęcia Deanna Russo galeria Deanna Russo biografia Deanna Russo nominacje Deanna Russo nagrody i wyróżnienia Deanna Russo filmografia Deanna Russo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.