Dean Wein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1995 Gangster (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 2
Die Hard 2
1990 Malarz(sceny usunięte)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Zbir (gościnnie)
6.3 1984 Jones (gościnnie)
9.0 1984 Pan McCutty (gościnnie)
7.1 1984 (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 James (gościnnie)
8.5 1982 Swag (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Ptrol na autostradzie (gościnnie)
8.0 1981 Pierwszy gliniarz (1982) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Komornik (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Bileter (gościnnie)
6.8 1974 Detektyw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dean Wein filmy Dean Wein najlepsze filmy Dean Wein zdjęcia Dean Wein galeria Dean Wein biografia Dean Wein nominacje Dean Wein nagrody i wyróżnienia Dean Wein filmografia Dean Wein aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.