Dean McKenzie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Chłopak żony (gościnnie)
0.0 2010 Chłopak żony (gościnnie)
7.8 2008 Chłopak żony (gościnnie)
7.5 2002 P.R. Spokesperson (gościnnie)
7.7
Odysseja
Odyssey 5
2002 Chłopak żony (gościnnie)
6.9
Mroczna dzielnica
Exit Wounds
2001 Chłopak żony (gościnnie)
7.2 2001 Szef kampani (gościnnie)
8.3 2000 Chłopak żony (gościnnie)
4.4 1999 Chłopak żony (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Chłopak żony (gościnnie)
7.0 1998 Chłopak żony (gościnnie)
7.5
Szkoła na fali
Breaker High
1997 Chłopak żony (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Chłopak żony (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Porucznik Blaine / Technik w armi (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dean McKenzie filmy Dean McKenzie najlepsze filmy Dean McKenzie zdjęcia Dean McKenzie galeria Dean McKenzie biografia Dean McKenzie nominacje Dean McKenzie nagrody i wyróżnienia Dean McKenzie filmografia Dean McKenzie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.