Dean McDermott
Data urodzenia: 1966-11-16
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty 1. Mary Jo Eustace (24.07.1993 - 2006, rozwód), syn Jack Montgomery (ur. 1998); 2. Tori Spelling (od 07.05.2006), 2 dzieci: Liam Aaron (ur. 13.03.2007) i Stella Doreen (ur. 09.06.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Hugh Thompson
5.3 2005 Dan Riggins
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Komandor Porucznik Allan Witten (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 James Costin (gościnnie)
7.9
Łowca
Tracker
2001 Detektyw Victor Bruno
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Dash Palmerston (gościnnie)
8.8 1998 Mark Simpson
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Sykes (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Ray Carter (gościnnie)
7.6 1994 WarBlade (głos)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Konstabl Renfield Turnbull
0.0 1990 Wasco (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 (gościnnie)
8.1 1987 Peter (1989) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dean McDermott filmy Dean McDermott najlepsze filmy Dean McDermott zdjęcia Dean McDermott galeria Dean McDermott biografia Dean McDermott nominacje Dean McDermott nagrody i wyróżnienia Dean McDermott filmografia Dean McDermott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.