Dean Chekvala
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Roy
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Roy
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Danny Pavelka (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Roy
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Hipis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dean Chekvala filmy Dean Chekvala najlepsze filmy Dean Chekvala zdjęcia Dean Chekvala galeria Dean Chekvala biografia Dean Chekvala nominacje Dean Chekvala nagrody i wyróżnienia Dean Chekvala filmografia Dean Chekvala aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.