Dean Armstrong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Daniel
6.9 2011 Milos Kosar (gościnnie)
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Cale
0.0 2004 Bob Walker (gościnnie)
8.1 2000 Blake Wyzecki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dean Armstrong filmy Dean Armstrong najlepsze filmy Dean Armstrong zdjęcia Dean Armstrong galeria Dean Armstrong biografia Dean Armstrong nominacje Dean Armstrong nagrody i wyróżnienia Dean Armstrong filmografia Dean Armstrong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.