D.C. Douglas
Data urodzenia: 1966-02-02
Miejsce urodzenia: Berkeley, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Conrad Dean (gościnnie)
0.0 2009 Bill Moss (gościnnie)
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Bill Moss (gościnnie)
7.7 2009 Bill Moss (gościnnie)
0.0 2008 Bill Moss (gościnnie)
7.6 2005 Bill Moss (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Bill Moss (gościnnie)
7.9 2003 Bill Moss (gościnnie)
5.2 2002 Bill Moss (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bill Moss (gościnnie)
7.3 2001 Bill Moss (gościnnie)
7.0 1999 Bill Moss (gościnnie)
8.4 1999 Bill Moss (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Bill Moss (gościnnie)
8.6 1997 Bill Moss (gościnnie)
7.8 1996 Bill Moss (gościnnie)
6.4
Liberator 2
Under Siege 2: Dark Territory
1995 Bill Moss (gościnnie)
8.0 1995 Bill Moss (gościnnie)
9.0 1995 Bill Moss (gościnnie)
7.0 1995 Bill Moss (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Bill Moss (gościnnie)
7.6 1993 Bill Moss (gościnnie)
6.7 1992 Bill Moss (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Bill Moss (gościnnie)
7.5 1991 Bill Moss (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Bill Moss (gościnnie)
7.3 1990 Bill Moss (gościnnie)
7.2 1989 Bill Moss (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Bill Moss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

D.C. Douglas filmy D.C. Douglas najlepsze filmy D.C. Douglas zdjęcia D.C. Douglas galeria D.C. Douglas biografia D.C. Douglas nominacje D.C. Douglas nagrody i wyróżnienia D.C. Douglas filmografia D.C. Douglas aktor D.C. Douglas reżyser D.C. Douglas scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.