Dayna Devon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2007 Lori Jean (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Lori Jean (gościnnie)
7.0 2004 Lori Jean (gościnnie)
9.5 2003 Lori Jean (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 (gościnnie) (ona sama)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lori Jean (gościnnie)
7.2 2001 Klientka w Talonie (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6 2001 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3 2001 Lori Jean (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 (gościnnie) (ona sama)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Lori Jean (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Lori Jean (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Lori Jean (gościnnie)
7.0 1995 Lori Jean (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dayna Devon filmy Dayna Devon najlepsze filmy Dayna Devon zdjęcia Dayna Devon galeria Dayna Devon biografia Dayna Devon nominacje Dayna Devon nagrody i wyróżnienia Dayna Devon filmografia Dayna Devon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.