Dawson Mays
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1984 (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Joe (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.2 1982 Gordon (1983) (gościnnie)
7.7 1977 Bill Kendall (gościnnie)
7.8 1976 (gościnnie)
6.8 1974 Agent ATF Tony Musia (gościnnie)
7.0 1973 Carl Norris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dawson Mays filmy Dawson Mays najlepsze filmy Dawson Mays zdjęcia Dawson Mays galeria Dawson Mays biografia Dawson Mays nominacje Dawson Mays nagrody i wyróżnienia Dawson Mays filmografia Dawson Mays aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.