Dawn Olivieri
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Andie Star (gościnnie)
6.2 2010 Andie Star (gościnnie)
0.0 2010 Andie Star (gościnnie)
0.0 2010 Andie Star (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Andie Star (gościnnie)
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Andie Star (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Andie Star (gościnnie)
9.0 2009 Andie Star (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Janice Herveaux (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Andie Star (gościnnie)
7.7 2007 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Andie Star (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Lydia
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Anna (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Dziewczyna (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Andie Star (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Andie Star (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dawn Olivieri filmy Dawn Olivieri najlepsze filmy Dawn Olivieri zdjęcia Dawn Olivieri galeria Dawn Olivieri biografia Dawn Olivieri nominacje Dawn Olivieri nagrody i wyróżnienia Dawn Olivieri filmografia Dawn Olivieri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.