Dawn Jeffory
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2005 Baby Wrangler (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pani Miller (gościnnie)
7.2 1993 Irina (gościnnie)
5.7 1989 Sharon Seger (gościnnie)
6.3 1983 Andrea (gościnnie)
6.8 1981 Martha
6.3
Ukochana mamusia
Mommie Dearest
1981 Vera
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Tania (znajoma Lindsay) (gościnnie)
6.2 1979 (gościnnie)
8.5 1979 Natasha (gościnnie)
5.7 1978 Annie Driscoll (1979) (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
6.0 1976 Leslie (gościnnie)
10.0 1972 Katie / Lola

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dawn Jeffory filmy Dawn Jeffory najlepsze filmy Dawn Jeffory zdjęcia Dawn Jeffory galeria Dawn Jeffory biografia Dawn Jeffory nominacje Dawn Jeffory nagrody i wyróżnienia Dawn Jeffory filmografia Dawn Jeffory aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.