David Wohl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Kenneth Ungar (gościnnie)
8.3 2011 Sędzia (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Tomlin (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Rufus (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.3 1996 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.6 1993 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kenneth Ungar (gościnnie)
8.7 1991 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.5 1991 Kenneth Ungar (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.4
Uznany za niewinnego
Presumed Innocent
1990 Kenneth Ungar (gościnnie)
0.0
DEA
1990 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.2
Wojna państwa Rose
War of the Roses, The
1989 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Kenneth Ungar (gościnnie)
0.0 1987 Kenneth Ungar (gościnnie)
9.0 1987 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.5 1987 Kenneth Ungar (gościnnie)
5.4
To znowu Ty?
You Again?
1986 Kenneth Ungar (gościnnie)
10.0 1986 Kenneth Ungar (gościnnie)
5.7 1986 Kenneth Ungar (gościnnie)
6.5
Mam cię!
Gotcha!
1985 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.6 1984 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.1 1982 Kenneth Ungar (gościnnie)
8.2 1982 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Kenneth Ungar (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Kenneth Ungar (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Kenneth Ungar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Wohl filmy David Wohl najlepsze filmy David Wohl zdjęcia David Wohl galeria David Wohl biografia David Wohl nominacje David Wohl nagrody i wyróżnienia David Wohl filmografia David Wohl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.