David Wayne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 1992 (gościnnie) (on sam)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Big Daddy Hollingsworth(1986) (gościnnie)
5.5 1984 Profesor Wheeler (gościnnie)
7.0 1984 Jennings Hyde (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Cyrus Leffingwell (gościnnie)
7.0 1982 Bill Houston (gościnnie)
8.6 1982 Pirat Pete (gościnnie)
7.1 1982 Dr George Wyler (gościnnie)
10.0 1979 Dr Amos Wetherby (1979-82)
6.2 1979 Stanley Riverside Sr (gościnnie)
5.7 1978 Willard 'Digger' Barnes (#1) (1978)
7.7 1977 Matt (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (gościnnie)
7.5 1975 Tancerz (gościnnie)
7.0 1975 E.J. Heiss (gościnnie)
7.0 1973 Raymond Lennox / 'Steele' (gościnnie)
7.7 1972 Walter Tyson (gościnnie)
10.0 1971 Harley (gościnnie)
8.0 1970 (gościnnie)
6.6 1969 Quentin Thayer (gościnnie)
8.0 1969 Dr Mills (gościnnie)
8.2 1968 Emory Ward (gościnnie)
6.4 1968 Pan Bordeaux (gościnnie)
10.0 1967 George Spears (gościnnie)
7.2 1967 Boston (gościnnie)
6.9 1967 Ian (gościnnie)
6.1 1966 Mad Hatter / Jervis Tetch (gościnnie)
8.0 1963 George Holloway (gościnnie)
5.5 1962 Eddie Jerome(gościnnie)
6.2 1962 Martin Reese (1963) (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Andrew Anderson (gościnnie)
6.0 1961 Alex Johnson (gościnnie)
6.0 1961 Frank Willoughby (gościnnie)
10.0 1960 Darius Woodley (gościnnie)
6.6 1960 Caine (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Walter Bedeker (gościnnie)
8.5 1958 Herbert Konish (gościnnie)
7.0 1957 James Mennick (gościnnie)
6.0 1957 Shad Bennington (gościnnie)
8.5 1957 Major General Von Tresckow (gościnnie)
5.6 1956 Dr Kirk Allen (gościnnie)
8.5 1955 Homer Bolton / Generał dywizji Von Tresckow (gościnnie)
7.4 1955 Sędzia Warfield (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Sam Jacoby (gościnnie)
8.7 1954 Pułkownik Rufus Ryder (gościnnie)
7.6
Jak poślubić milionera
How to Marry a Millionaire
1953 Freddie
10.0 1953 Sol Hurok
10.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Wayne filmy David Wayne najlepsze filmy David Wayne zdjęcia David Wayne galeria David Wayne biografia David Wayne nominacje David Wayne nagrody i wyróżnienia David Wayne filmografia David Wayne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.