David Warshofsky
Data urodzenia: 1961-02-23
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Strażak (gościnnie)
6.7 2012
6.4
Mistrz
The Master
2012
0.0 2011 Strażak (gościnnie)
6.0 2011 Strażak (gościnnie)
7.0
Niepowstrzymany
Unstoppable
2010 Strażak (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Owen Finnegan (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Donny Culpepper (gościnnie)
8.0 2007 Leonard Fillmore (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Strażak (gościnnie)
7.5 2005 Strażak (gościnnie)
6.9 2003 Strażak (gościnnie)
7.3 2002 Arnie Tice (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Strażak (gościnnie)
5.9
Wojna plemników
Human Nature
2001 Strażak (gościnnie)
7.6 2001 Dave Bradford (gościnnie)
7.5
Kolekcjoner kości
Bone Collector, The
1999 Strażak (gościnnie)
0.0 1999 Strażak (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Policjant (gościnnie)
6.8 1997 Strażak (gościnnie)
7.4
Bez twarzy
Face/Off
1997 Strażak (gościnnie)
7.4 1997 Strażak (gościnnie)
7.0 1995 Strażak (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Strażak (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Strażak (gościnnie)
7.6 1993 Strażak (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Strażak (gościnnie)
6.6
Rodzinny interes
Family Business
1989 Strażak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Warshofsky filmy David Warshofsky najlepsze filmy David Warshofsky zdjęcia David Warshofsky galeria David Warshofsky biografia David Warshofsky nominacje David Warshofsky nagrody i wyróżnienia David Warshofsky filmografia David Warshofsky aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.