David W. LeBlanc
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Konserwatywny protestujący (niewymieniony w czołówce)
6.6 2012 Konserwatywny protestujący (niewymieniony w czołówce)
7.1
Step Up 4 Revolution
Step Up Revolution
2012 Konserwatywny protestujący (niewymieniony w czołówce)
7.5
Step Up 4 Revolution
Step Up Revolution
2012 Zwiedzający w muzeum (niewymieniony w czołówce)
5.3
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
2011 Konserwatywny protestujący (niewymieniony w czołówce)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Konserwatywny protestujący (niewymieniony w czołówce)
0.0 1988 Konserwatywny protestujący (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David W. LeBlanc filmy David W. LeBlanc najlepsze filmy David W. LeBlanc zdjęcia David W. LeBlanc galeria David W. LeBlanc biografia David W. LeBlanc nominacje David W. LeBlanc nagrody i wyróżnienia David W. LeBlanc filmografia David W. LeBlanc aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.