David Ury
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Super (gościnnie)
7.8 2011 Złodziej (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Super (gościnnie)
0.0 2009 Super (gościnnie)
1.0 2009 Super (gościnnie)
6.5
Zeke i Luther
Zeke and Luther
2009 Super (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Świadek (gościnnie)
8.8 2008 Spooge (gościnnie)
8.1 2007 Super (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Super (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Larry Wolfram (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Super (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Super (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Super (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Ury filmy David Ury najlepsze filmy David Ury zdjęcia David Ury galeria David Ury biografia David Ury nominacje David Ury nagrody i wyróżnienia David Ury filmografia David Ury aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.