David Troughton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2008 Profesor Hobbes (gościnnie)
8.0
Złodziejka
Fingersmith
2005 Profesor Hobbes (gościnnie)
5.3 2005 Profesor Hobbes (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Profesor Hobbes (gościnnie)
1.0 2003 Profesor Hobbes (gościnnie)
10.0 2003 Profesor Hobbes (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Profesor Hobbes (gościnnie)
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Profesor Hobbes (gościnnie)
0.0 1998 Profesor Hobbes (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Profesor Hobbes (gościnnie)
0.0 1993 Profesor Hobbes (gościnnie)
6.8 1992 Profesor Hobbes (gościnnie)
5.5 1986 Profesor Hobbes (gościnnie)
0.0 1981 Profesor Hobbes (gościnnie)
8.7 1980 Profesor Hobbes (gościnnie)
0.0 1977 Profesor Hobbes (gościnnie)
0.0 1977 Profesor Hobbes (gościnnie)
8.0
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1976 Profesor Hobbes (gościnnie)
1.0 1975 Profesor Hobbes (gościnnie)
6.5
Napoleon i kobiety
Napoleon and Love
1974 Profesor Hobbes (gościnnie)
6.0 1974 Profesor Hobbes (gościnnie)
0.0 1973 Profesor Hobbes (gościnnie)
6.5 1972 Profesor Hobbes (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Profesor Hobbes (gościnnie)
7.6 1955 Profesor Hobbes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Troughton filmy David Troughton najlepsze filmy David Troughton zdjęcia David Troughton galeria David Troughton biografia David Troughton nominacje David Troughton nagrody i wyróżnienia David Troughton filmografia David Troughton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.