David Threlfall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Wujek George
7.0 2007 Professor Lewington
7.9
Starożytny Rzym: wzlot i upadek imperium
Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire
2006 Konstantyn Wielki (gościnnie)
7.7 2006 William Wordsworth
8.1 2004 Frank Gallagher
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Beauregard Smee (gościnnie)
8.6
Seks, frytki i rock n'roll
Sex, Chips & Rock n' Roll
1999 Norman
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Radovan Pradic (gościnnie)
7.0 1994 Lenny Smart
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Inspektor Robert Highland
6.8
Wydział Rosja
Russia House, The
1990 Wicklow
0.0 1990 Bell
0.0 1986 Leslie Titmuss
0.0 1986 (gościnnie)
10.0 1985 Andy / Syl
10.0 1985 Andy / Syl
0.0 1983 Joe Henshaw
10.0
Nicholas Nickleby
Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The
1982 Smike

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Threlfall filmy David Threlfall najlepsze filmy David Threlfall zdjęcia David Threlfall galeria David Threlfall biografia David Threlfall nominacje David Threlfall nagrody i wyróżnienia David Threlfall filmografia David Threlfall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.