David Steffen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Dr Stefan Jordan (gościnnie)
0.0 2002 Daniel Schroep(gościnnie)
7.5 2002 Moshe
9.2
Mannowie - Powieść stulecia
Manns - Ein Jahrhundertroman, Die
2001 Ricki Hallgarten
7.0 1997 Thomas Heidemann (gościnnie)
0.0 1994 Maximilian 'Maxi' Breitsameter (gościnnie)
0.0 1992 Aljoscha Haas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Steffen filmy David Steffen najlepsze filmy David Steffen zdjęcia David Steffen galeria David Steffen biografia David Steffen nominacje David Steffen nagrody i wyróżnienia David Steffen filmografia David Steffen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.