David Stanford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Nieumundurowany glina (gościnnie)
6.6 2009 Nieumundurowany glina (gościnnie)
0.0 2009 Nieumundurowany glina (gościnnie)
0.0 2009 Nieumundurowany glina (gościnnie)
0.0 2009 Nieumundurowany glina (gościnnie)
7.5 2002 Nieumundurowany glina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Stanford filmy David Stanford najlepsze filmy David Stanford zdjęcia David Stanford galeria David Stanford biografia David Stanford nominacje David Stanford nagrody i wyróżnienia David Stanford filmografia David Stanford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.