David Spielberg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Carl
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Howard Thomas (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Howard Erskine (gościnnie)
7.5 1997 TV Station Executive Colkod (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Dr Walter Garber (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Inspektor Donnegan (gościnnie)
7.5 1991 (gościnnie)
4.5 1988 (gościnnie)
7.0 1987 (gościnnie)
7.8 1987 Herb Ketcher (1988)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Komandor Calvin 'Hutch' Hutchinson (gościnnie)
5.5 1986 Dr Dan Willet (gościnnie)
6.3 1986 Peter Angelli (1992) (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia Foster Reeves (gościnnie)
10.0 1985 Skip Morgan
6.3 1984 Bruce Walsh (gościnnie)
7.5 1984 Sam 'Matt' Glossy (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Porucznik Travis (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Pete Nelson (gościnnie)
10.0 1983 Tom Sholes (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Ronald Litkin (gościnnie)
8.2 1982 Arthur Cantrell (1982) (gościnnie)
6.8 1981 Ned Vogel (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Sędzia Lucas Fitzroy (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dr McNaughton (gościnnie)
7.2
Stąd do wieczności
From Here to Eternity
1980 Kapitan David Ross
4.0 1980 (gościnnie)
8.2 1980 Thomas Crawford (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Dan Morgan / 'Inspector Vittorio Mono' (gościnnie)
8.2
Zimowe zabójstwa
Winter Kills
1979 Miles Garner
6.2 1979 Hollander (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 (gościnnie)
8.0
Koła
Wheels
1978 Dr Patterson
7.5 1978 David Beamer
10.0 1978 Francis X. Casey
10.0 1977 (gościnnie)
6.8 1977 Lloyd Bracken (gościnnie)
10.0 1976 Dr David Bedford
10.0 1976 David Morris (gościnnie)
7.1 1976 Reporter Dobbs (gościnnie)
9.5 1975 Jesse James (gościnnie)
6.8 1974 Sierżant policji Tom Garvey (gościnnie)
0.0
Bob i Carol i Ted i Alice
Bob & Carol & Ted & Alice
1973 Ted Henderson
8.5 1973 'Okay' Wurster (gościnnie)
7.7 1972 Wendell Church (gościnnie)
10.0 1972 (gościnnie)
6.9 1967 Tom Ryan (gościnnie)
0.0

0 Dick Schuster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Spielberg filmy David Spielberg najlepsze filmy David Spielberg zdjęcia David Spielberg galeria David Spielberg biografia David Spielberg nominacje David Spielberg nagrody i wyróżnienia David Spielberg filmografia David Spielberg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.