David Soul
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
4.3
Gorączka Nocy (1988)
In The Heat Of The Night
7.4
7.2
Starsky i Hutch (1975)
Starsky & Hutch

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Meat
8.0
Mała Brytania
Little Britain
2003 (gościnnie) (on sam)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Profesor Alan Fletcher (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Pustelnik Clement (gościnnie)
7.5 1995 Zoltan Kouros
5.8 1994 Mueller
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Brian Landis (gościnnie)
6.0 1993 Jerome Keaton (gościnnie)
0.0 1989 John Westley "Westy" Grayson
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Jastrząb (gościnnie)
7.9
Tajemnice Sahary
Secret of the Sahara, The
1987 porucznik Ryker
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Dashiell Jaimeson / Nelson Boardman (gościnnie)
8.1 1985 Michael Dennison (1989) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Wes McSorley (gościnnie)
9.0 1983 Rick Blaine
10.0 1983 Roy Champion
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 (gościnnie)
7.8 1981 Caleb Staunton
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975
7.8
Siła magnum
Magnum Force
1973 Oficer John Davis
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Inspektor James "Jim" Martin
8.3
Johnny poszedł na wojnę
Johnny Got His Gun
1971 Swade
4.7 1971 Szabo Djorak (gościnnie)
8.7 1971 Sean/Udo Giesen (1973, 1974) (gościnnie)
4.5 1970 Lawrence Merrill III(gościnnie)
10.0 1970 John Marshall (gościnnie)
6.6 1969 Walter (gościnnie)
6.9 1967 (gościnnie)
7.6 1966 Makora (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
8.2 1965 Dyżurny (gościnnie)
7.4 1955 Ike Hockett (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Soul filmy David Soul najlepsze filmy David Soul zdjęcia David Soul galeria David Soul biografia David Soul nominacje David Soul nagrody i wyróżnienia David Soul filmografia David Soul aktor David Soul reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.