David Sibley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Doktor w szpitalu (gościnnie)
6.2 2009 Doktor w szpitalu (gościnnie)
0.0 2009 Doktor w szpitalu (gościnnie)
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Doktor w szpitalu (gościnnie)
5.5 2000 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Doktor w szpitalu (gościnnie)
0.0 1997 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Doktor w szpitalu (gościnnie)
8.5
Lata koszmaru
Nightmare Years, The
1989 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.1 1988 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.9 1986 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.6 1984 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.5 1982 Doktor w szpitalu (gościnnie)
10.0 1981 Doktor w szpitalu (gościnnie)
8.0 1979 Doktor w szpitalu (gościnnie)
0.0 1977 Doktor w szpitalu (gościnnie)
10.0 1976 Doktor w szpitalu (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Doktor w szpitalu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Sibley filmy David Sibley najlepsze filmy David Sibley zdjęcia David Sibley galeria David Sibley biografia David Sibley nominacje David Sibley nagrody i wyróżnienia David Sibley filmografia David Sibley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.