David Shackelford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Neal Graham (gościnnie)
7.5 2002 Neal Graham (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Neal Graham (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Neal Graham (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Neal Graham (gościnnie)
7.6 1993 Neal Graham (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Neal Graham (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Shackelford filmy David Shackelford najlepsze filmy David Shackelford zdjęcia David Shackelford galeria David Shackelford biografia David Shackelford nominacje David Shackelford nagrody i wyróżnienia David Shackelford filmografia David Shackelford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.