David Rose
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1993 Eric
0.0 1985 Pan Askew (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
0.0 1981 Bellamy
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Peter Maxwell (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Mężczyzna (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Śmieciarz (gościnnie)
8.8 1964 Harry Wade
7.7 1951 Dyrygent

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Rose filmy David Rose najlepsze filmy David Rose zdjęcia David Rose galeria David Rose biografia David Rose nominacje David Rose nagrody i wyróżnienia David Rose filmografia David Rose aktor David Rose reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.