David Robinson
Data urodzenia: Anglia, Wi

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Głos z reklamy (głos) (gościnnie)
8.8 2008 Głos z reklamy (głos) (gościnnie)
7.9 1992 Głos z reklamy (głos) (gościnnie)
6.3
W mroku pod schodami
People Under the Stairs, The
1991 Głos z reklamy (głos) (gościnnie)
7.2 1989 Głos z reklamy (głos) (gościnnie)
4.7 1955 Głos z reklamy (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Robinson filmy David Robinson najlepsze filmy David Robinson zdjęcia David Robinson galeria David Robinson biografia David Robinson nominacje David Robinson nagrody i wyróżnienia David Robinson filmografia David Robinson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.