David Robertson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.0
Szpital - nagłe przypadki (2004)
Untold Stories of the ER

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5
Rok 2030
2030 CE
2002 Jake Greyson (gościnnie)
7.2 1995 Strażnik (gościnnie)
6.8 1992 Harry Trafford (gościnnie)
8.1 1987 Policjant (1988) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Robertson filmy David Robertson najlepsze filmy David Robertson zdjęcia David Robertson galeria David Robertson biografia David Robertson nominacje David Robertson nagrody i wyróżnienia David Robertson filmografia David Robertson aktor David Robertson reżyser David Robertson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.