David Roberts
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pan Stevenson
0.0 2010 Phil D'Arabont / Hal(gościnnie)
0.0 2009 Julian Chambers
7.4
Satysfakcja
Satisfaction
2007 Tim (gościnnie)
9.0 2007 Max McKenzie (gościnnie)
0.0 2005 Alan Peterson
7.3
Matrix Reaktywacja
Matrix Reloaded, The
2003 Roland
7.3 2003 Johnathon Archer
6.4 2002 Martin Burrows
7.8
W pogoni za szczęściem
Secret Life of Us, The
2001 Bruce Lane
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Mordren (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Graeme Collins / Owen Fergusson (gościnnie)
7.0 1996 Dave 'Gibbo' Gibson
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Detektyw Barry Strong (gościnnie)
0.0 1993 Nieczystość
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 John Archer (gościnnie)
0.0 1992 Detektyw Robert Howie (1993)
8.2
I wszyscy razem
All Together Now
1990 Etienne (gościnnie)
6.6 1969 Tim Cooper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Roberts filmy David Roberts najlepsze filmy David Roberts zdjęcia David Roberts galeria David Roberts biografia David Roberts nominacje David Roberts nagrody i wyróżnienia David Roberts filmografia David Roberts aktor David Roberts reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.