David Robb
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Dr Clarkson
7.3
Młoda Wiktoria
Young Victoria, The
2009 Dr Clarkson
5.9 2007 Dr Clarkson
9.0
Tajemnice starożytnego Rzymu
Roman Mysteries, The
2007 Dr Clarkson
0.0 2004 Dr Clarkson
5.5 2004 Dr Clarkson
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Dr Clarkson
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Dr Clarkson
9.0 1996 Dr Clarkson
5.0
Moce ciemności
Hellbound
1994 Dr Clarkson
8.2
Dzieci swinga
Swing Kids
1993 Dr Clarkson
8.3 1992 Dr Clarkson
0.0 1992 Dr Clarkson
6.8 1992 Dr Clarkson
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Dr Clarkson
0.0 1990 Dr Clarkson
7.6 1984 Dr Clarkson
0.0 1981 Dr Clarkson
0.0 1979 Dr Clarkson
7.1
Wichrowe Wzgórza
Wuthering Heights
1978 Dr Clarkson
10.0 1978 Dr Clarkson
0.0 1976 Dr Clarkson
0.0 1976 Dr Clarkson
7.0 1965 Dr Clarkson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Robb filmy David Robb najlepsze filmy David Robb zdjęcia David Robb galeria David Robb biografia David Robb nominacje David Robb nagrody i wyróżnienia David Robb filmografia David Robb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.