David Ramsey
Data urodzenia: Detroit, M

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 David Ramsey (gościnnie)
6.3 2010 David Ramsey (gościnnie)
7.7 2009 Jim Wheeler (gościnnie)
0.0 2008 David Ramsey (gościnnie)
7.5 2007 David Ramsey (gościnnie)
8.3 2006 Anton Briggs
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 David Ramsey (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Will Bennett (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 David Ramsey (gościnnie)
7.6 2003 David Ramsey (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 David Ramsey (gościnnie)
7.3 2002 Oficer Everhart (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 David Ramsey (gościnnie)
7.3 2001 David Ramsey (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 David Ramsey (gościnnie)
7.6
Podaj dalej
Pay It Forward
2000 David Ramsey (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 David Ramsey (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Gerald Crowley (gościnnie)
6.4
Bunt
Mutiny
1999 David Ramsey (gościnnie)
6.9
Troje do tanga
Three to Tango
1999 David Ramsey (gościnnie)
7.8 1998 David Ramsey (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 David Ramsey (gościnnie)
7.2 1997 David Ramsey (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 David Ramsey (gościnnie)
0.0 1977 David Ramsey (gościnnie)
0.0

0 David Ramsey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Ramsey filmy David Ramsey najlepsze filmy David Ramsey zdjęcia David Ramsey galeria David Ramsey biografia David Ramsey nominacje David Ramsey nagrody i wyróżnienia David Ramsey filmografia David Ramsey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.