David Proval
Data urodzenia: 1942-05-20
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Richie Aprile
0.0 2011 Richie Aprile
0.0 2011 Richie Aprile
0.0 2011 Richie Aprile
7.8 2010 Richie Aprile
0.0 2010 Richie Aprile
7.0 2009 Richie Aprile
5.0 2003 Richie Aprile
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Richie Aprile
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Richie Aprile
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Richie Aprile
7.7 1998 Richie Aprile
5.8
Relikt
Relic, The
1997 Richie Aprile
9.0 1996 Richie Aprile
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Richie Aprile
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Richie Aprile
7.6
Cztery pokoje
Four Rooms
1995 Richie Aprile
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Richie Aprile
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Richie Aprile
7.5
Krwawy Romeo
Romeo Is Bleeding
1993 Richie Aprile
6.8
Krwawa Maria
Innocent Blood
1992 Richie Aprile
7.2 1992 Richie Aprile
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Richie Aprile
8.1 1987 Richie Aprile
5.7 1986 Richie Aprile
6.4 1985 Richie Aprile
7.2
Trybunał
Star Chamber, The
1983 Richie Aprile
8.3 1982 Richie Aprile
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Richie Aprile
6.3
Harry i Walter jadą do Nowego Jorku
Harry and Walter Go to New York
1976 Richie Aprile
6.2
Przepustka dla marynarza
Cinderella Liberty
1973 Richie Aprile
7.3
Ulice nędzy
Mean Streets
1973 Richie Aprile
7.3 1973 Richie Aprile

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Proval filmy David Proval najlepsze filmy David Proval zdjęcia David Proval galeria David Proval biografia David Proval nominacje David Proval nagrody i wyróżnienia David Proval filmografia David Proval aktor David Proval scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.