David Pressman
Data urodzenia: 1965-11-06
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2010 Marty (gościnnie)
6.5
Moje chłopaki
My Boys
2006 Marty (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Doradca ubezpieczeniowy (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Asystent Jamesa Camerona (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5 2002 Marty (gościnnie)
0.0 2002 Marty (gościnnie)
7.6 2001 Mickey (gościnnie)
7.6 2001 Marty (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Marty (gościnnie)
6.9 1996 Marty (gościnnie)
8.5 1995 Marty (gościnnie)
8.0 1995 Marty (gościnnie)
10.0 1995 Marty (gościnnie)
6.7 1993 Marty (gościnnie)
7.3 1991 Marty (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Mike (gościnnie)
8.6 1982 Marty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Pressman filmy David Pressman najlepsze filmy David Pressman zdjęcia David Pressman galeria David Pressman biografia David Pressman nominacje David Pressman nagrody i wyróżnienia David Pressman filmografia David Pressman aktor David Pressman reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.