David Pease
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Policjant stanowy (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Policjant stanowy (gościnnie)
7.0 2007 Policjant stanowy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Policjant stanowy (gościnnie)
7.3 2001 Policjant stanowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Pease filmy David Pease najlepsze filmy David Pease zdjęcia David Pease galeria David Pease biografia David Pease nominacje David Pease nagrody i wyróżnienia David Pease filmografia David Pease aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.