David Orth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2011 Szeryf (gościnnie)
7.6
Paragraf Kate
Fairly Legal
2011 Szeryf (gościnnie)
8.0 2010 Szeryf (gościnnie)
5.4 2009 Szeryf (gościnnie)
7.8 2008 Policjant na koniu Pekarski (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Szeryf (gościnnie)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Aiber / Eiichi Takahashi (ang. głos) (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Szeryf (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Szeryf (gościnnie)
7.2 2001 Żołnierz z megafonem (gościnnie)
7.5 2001 Szeryf (gościnnie)
7.9
Degrassi: Nowe pokolenie
Degrassi: The Next Generation
2001 Szeryf (gościnnie)
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Szeryf (gościnnie)
6.4 1994 Szeryf (gościnnie)
2.5 1993 Szeryf (gościnnie)
7.0 1991 Szeryf (gościnnie)
5.5 1991 Szeryf (gościnnie)
8.1 1987 Szeryf (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Szeryf (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Orth filmy David Orth najlepsze filmy David Orth zdjęcia David Orth galeria David Orth biografia David Orth nominacje David Orth nagrody i wyróżnienia David Orth filmografia David Orth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.