David Ogden Stiers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2006 Jenson (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Oberoth (gościnnie)
7.4
Lilo i Stitch
Lilo & Stitch: The Series
2003 Dr Jumba Jookiba (głos)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Wielebny Eugene 'Gene' Purdy
6.7
Kocurek
Tomcats
2001 Dr Crawford
7.3
Klątwa skorpiona
Curse of the Jade Scorpion, The
2001 Voltan
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Trybik (głos)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Kamaji (ang. głos) (różne głosy)
7.1
Kto tu zwariował?
Trouble with Normal, The
2000 Pan Harrington (gościnnie)
8.1 2000 Gardner Blackstone
8.0 2000 Pan Jolly (głos)
10.0 1999 (narrator)
0.0 1999 Nicholas Conklin
7.3
Oni, ona i pizzeria
Two Guys, a Girl and a Pizza Place
1998 Pan Bauer
7.5 1997 Sędzia Andrew Peters (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sędzia Hollings (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Randolph Hitchcock (gościnnie)
6.2
Braterskie porachunki
Steal Big, Steal Little
1995 sędzia Winton Myers
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Wielebny dr Thomas Tilford (gościnnie)
7.2
Żelazna Wola
Iron Will
1994 J.W. Harper
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Jones (gościnnie)
6.8 1993 Leland Barton (2003) (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Theodore Quinn (gościnnie)
7.3
Cienie we mgle
Shadows and Fog
1992 Hacker
8.3 1992 Benjamin 'Doc' Stanton (gościnnie) (
7.9
Szkarłatny pilot
Kurenai no buta
1992 Dziadek Piccolo (ang. głos)
7.0
Doktor Hollywood
Doc Hollywood
1991 Burmistrz Nick Nicholson
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Edward Tinsdale (gościnnie)
7.7 1989 Alexander Haig
7.3
Inna kobieta
Another Woman
1988 Młodszy ojciec Marion
7.0
Przypadkowy turysta
Accidental Tourist, The
1988 Porter
8.1 1988 (głos) (narrator)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Dr Timicin (gościnnie)
7.7
Północ - Południe II
North and South, Book II
1986 Kongresmen Sam Greene
7.5
ALF
1986 Flakey Pete (gościnnie)
6.3 1986 Arthur Hampton/Thomas Baldwin (1987-1989) (gościnnie)
6.3
Człowiek w czerwonym bucie
Man with One Red Shoe, The
1985 Konduktor
7.7
Północ - Południe
North and South
1985 Kongresmen Sam Green
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Aubrey Thornton (gościnnie)
7.0 1983 (narrator) (on sam) (gościnnie)
7.2
Magia
Magic
1978 Todson
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Scott Woodville (gościnnie)
0.0
Doc
1975 Stanley Moss (1976)
3.4 1974 George (gościnnie)
7.3 1973 Pan Roberts / Bryan LeBlanc (gościnnie)
7.9 1972
5.2
Jedźmy przed siebie
Drive, He Said
1971 Właściciel
6.3 1970 Mel Price (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Ogden Stiers filmy David Ogden Stiers najlepsze filmy David Ogden Stiers zdjęcia David Ogden Stiers galeria David Ogden Stiers biografia David Ogden Stiers nominacje David Ogden Stiers nagrody i wyróżnienia David Ogden Stiers filmografia David Ogden Stiers aktor David Ogden Stiers reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.