David O'Donnell
Data urodzenia: 1974-11-20
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Jennifer Aspen (od 02.09.2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Menedżer (gościnnie)
0.0 2011 Menedżer (gościnnie)
0.0 2011 Menedżer (gościnnie)
0.0 2010 Menedżer (gościnnie)
0.0 2010 Menedżer (gościnnie)
0.0 2010 Menedżer (gościnnie)
7.2
W nurcie życia
Middle Men
2009 Menedżer (gościnnie)
0.0 2009 Menedżer (gościnnie)
7.7 2006 Menedżer (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Menedżer (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Menedżer (gościnnie)
7.3 2001 Menedżer (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Menedżer (gościnnie)
6.9 1999 Menedżer (gościnnie)
6.4 1997 Menedżer (gościnnie)
5.7
Mroczne miasto
Trigger Effect, The
1996 Menedżer (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Menedżer (gościnnie)
7.3 1990 Menedżer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David O'Donnell filmy David O'Donnell najlepsze filmy David O'Donnell zdjęcia David O'Donnell galeria David O'Donnell biografia David O'Donnell nominacje David O'Donnell nagrody i wyróżnienia David O'Donnell filmografia David O'Donnell aktor David O'Donnell reżyser David O'Donnell scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.