David Nykl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2009 Wielebny Marcus (gościnnie)
3.7 2009 Wielebny Marcus (gościnnie)
0.0 2009 Wielebny Marcus (gościnnie)
7.8 2008 Wielebny Marcus (gościnnie)
7.5 2007 Wielebny Marcus (gościnnie)
7.7 2006 Wielebny Marcus (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Wielebny Marcus (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Wielebny Marcus (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Wielebny Marcus (gościnnie)
7.0 1998 Wielebny Marcus (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Wielebny Marcus (gościnnie)
8.7 1993 Wielebny Marcus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Nykl filmy David Nykl najlepsze filmy David Nykl zdjęcia David Nykl galeria David Nykl biografia David Nykl nominacje David Nykl nagrody i wyróżnienia David Nykl filmografia David Nykl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.