David Norona
Data urodzenia: 1972-12-14
Miejsce urodzenia: Miami, Floryda, USA
Stan cywilny: żona Lisa Marie Erwin

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Prokurator okręgowy Oscar Ardiles (gościnnie)
7.9 2008 Joshua Greenfield (gościnnie)
6.0 2006 Joshua Greenfield (gościnnie)
8.7 2005 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Derek DaFonte (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Dr Alvarez (gościnnie)
7.5 2002 Porucznik Plato (gościnnie)
7.3 2002 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Joshua Greenfield (gościnnie)
6.9
Ach, ten Bush!
That's My Bush!
2001 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Gary Deitman (gościnnie)
7.1
Kto tu zwariował?
Trouble with Normal, The
2000 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.6 2000 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Joshua Greenfield (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Joshua Greenfield (gościnnie)
6.5
Znaleźne
Money for Nothing
1993 Joshua Greenfield (gościnnie)
7.6 1993 Joshua Greenfield (gościnnie)
6.8 1993 Joshua Greenfield (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Norona filmy David Norona najlepsze filmy David Norona zdjęcia David Norona galeria David Norona biografia David Norona nominacje David Norona nagrody i wyróżnienia David Norona filmografia David Norona aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.