David Naughton
Data urodzenia: 1951-02-13
Miejsce urodzenia: Hartford, Connecticut, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Denise Stephens (1977 - 08.08.1984, rozwód); 2. Deborah Dutton (od 06.04.1985, rozwód), 2 dzieci; 3. Seann Sara Sella (01.08.2007 - 2009, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Neurolog (gościnnie)
0.0 2011 Neurolog (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Neurolog (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Neurolog (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Neurolog (gościnnie)
9.5 1999 Neurolog (gościnnie)
4.7 1998 Neurolog (gościnnie)
7.0 1995 Neurolog (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Neurolog (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Neurolog (gościnnie)
6.7 1992 Neurolog (gościnnie)
7.4 1990 Neurolog (gościnnie)
4.7
Słomiane wakacje
Separate Vacations
1986 Neurolog (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Neurolog (gościnnie)
7.5 1985 Neurolog (gościnnie)
6.8
Amerykański wilkołak w Londynie
American Werewolf in London, An
1981 Neurolog (gościnnie)
7.4
Szaleństwa o północy
Midnight Madness
1980 Neurolog (gościnnie)
10.0 1979 Neurolog (gościnnie)
6.6
Planeta małp
Planet of the Apes
1974 Neurolog (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Naughton filmy David Naughton najlepsze filmy David Naughton zdjęcia David Naughton galeria David Naughton biografia David Naughton nominacje David Naughton nagrody i wyróżnienia David Naughton filmografia David Naughton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.