David Milchard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Współpracownik Deana (gościnnie)
0.0 2011 Współpracownik Deana (gościnnie)
0.0 2011 Współpracownik Deana (gościnnie)
6.0 2009 Współpracownik Deana (gościnnie)
7.8 2008 Harry Millman (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Współpracownik Deana (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Współpracownik Deana (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Współpracownik Deana (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Współpracownik Deana (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Współpracownik Deana (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Milchard filmy David Milchard najlepsze filmy David Milchard zdjęcia David Milchard galeria David Milchard biografia David Milchard nominacje David Milchard nagrody i wyróżnienia David Milchard filmografia David Milchard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.