David Meunier
Data urodzenia: 1973-02-05
Miejsce urodzenia: USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2011 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.7 2009 Sasha (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Yegor Golenka (gościnnie)
7.9 2008 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.9 2008 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Winston Hinkle (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.5 2002 Ray Kaspo (gościnnie)
7.3 2002 Darren Riggs (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.6 1999 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Barry Lawrence (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Meunier filmy David Meunier najlepsze filmy David Meunier zdjęcia David Meunier galeria David Meunier biografia David Meunier nominacje David Meunier nagrody i wyróżnienia David Meunier filmografia David Meunier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.