David Mersault
Data urodzenia: 1958-08-19
Miejsce urodzenia: Grand Forks, Dakota Północna, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Reżyser (gościnnie)
0.0 2002 Reżyser (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Reżyser (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Reżyser (gościnnie)
7.6 2000 Reżyser (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Reżyser (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Mersault filmy David Mersault najlepsze filmy David Mersault zdjęcia David Mersault galeria David Mersault biografia David Mersault nominacje David Mersault nagrody i wyróżnienia David Mersault filmografia David Mersault aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.