David McLean
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1976 (gościnnie)
8.2 1965 Jason Huberts (gościnnie)
7.0 1964 Arthur Wozchek (gościnnie)
7.8 1964 Smith (gościnnie)
7.9 1963 Szeryf (gościnnie)
6.2 1962 Burt Adams (1963) (gościnnie)
6.0 1961 David (gościnnie)
10.0 1960 Tate
10.0 1959 Cully Brown (gościnnie)
7.4 1959 Marshal Calhoun (gościnnie)
7.4 1955 Webb (gościnnie)
8.7 1954 Profesor Wilson (gościnnie)
6.5 1952 Kit Carson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David McLean filmy David McLean najlepsze filmy David McLean zdjęcia David McLean galeria David McLean biografia David McLean nominacje David McLean nagrody i wyróżnienia David McLean filmografia David McLean aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.