David Marciano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Murphy (gościnnie)
6.1 2011 Murphy (gościnnie)
0.0 2011 Murphy (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Murphy (gościnnie)
8.0 2011 Virgil
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jason Wilkie (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Cykor (gościnnie)
7.6
Ryzykanci
Eyes
2005 Murphy (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Murphy (gościnnie)
7.3 2004 Karl Drewdetski (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Murphy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Murphy (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Murphy (gościnnie)
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Murphy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Frank Samuels (gościnnie)
7.0 1999 Murphy (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Murphy (gościnnie)
8.3
Ostatni Don II
Last Don II, The
1998 Murphy (gościnnie)
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Murphy (gościnnie)
7.0 1995 Murphy (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Murphy (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Murphy (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Murphy (gościnnie)
7.6 1993 Murphy (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Murphy (gościnnie)
7.5 1991 Murphy (gościnnie)
7.7
Zabójcza broń 2
Lethal Weapon 2
1989 Murphy (gościnnie)
6.3
Noce Harlemu
Harlem Nights
1989 Murphy (gościnnie)
5.8 1988 Murphy (gościnnie)
6.0 1988 Murphy (gościnnie)
9.0 1988 Murphy (gościnnie)
7.8 1987 Murphy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Marciano filmy David Marciano najlepsze filmy David Marciano zdjęcia David Marciano galeria David Marciano biografia David Marciano nominacje David Marciano nagrody i wyróżnienia David Marciano filmografia David Marciano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.