David Manis
Data urodzenia: 1959-11-24
Miejsce urodzenia: Ann Arbor, Michigan, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Oskarżyciel (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Holman Hardt (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Holman Hardt (gościnnie)
7.6 2000 Holman Hardt (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Holman Hardt (gościnnie)
6.8 1993 Holman Hardt (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Holman Hardt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Manis filmy David Manis najlepsze filmy David Manis zdjęcia David Manis galeria David Manis biografia David Manis nominacje David Manis nagrody i wyróżnienia David Manis filmografia David Manis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.