David Mallinson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Doktor Fairley
7.0 2007 Minister zdrowia
5.5 2003 Daniel Kellaway (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Yates (gościnnie)
0.0 2002 Dr Pierson (gościnnie)
7.0 2000 Goodman
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Arco (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Michael Miller (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Inspektor Mike Gudgeon, alias Alan Pinkney (gościnnie)
7.3 1996 O'Donnell
6.0 1995 Dr Soanes (gościnnie)
7.0 1993 Richard Turner (2000-2001)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Pułkownik Dorking (gościnnie)
0.0 1977 Sierżant policji (gościnnie)
8.7 1977 Frank (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Mallinson filmy David Mallinson najlepsze filmy David Mallinson zdjęcia David Mallinson galeria David Mallinson biografia David Mallinson nominacje David Mallinson nagrody i wyróżnienia David Mallinson filmografia David Mallinson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.