David Magidoff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Peter
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Asystent Dave (gościnnie)
8.0 2007 Neil (gościnnie)
6.9 2005 Facet w basenie (gościnnie)
7.9 2003 Maniak (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Michael Seelus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Magidoff filmy David Magidoff najlepsze filmy David Magidoff zdjęcia David Magidoff galeria David Magidoff biografia David Magidoff nominacje David Magidoff nagrody i wyróżnienia David Magidoff filmografia David Magidoff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.