David Little
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Asa Silverman (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Asa Silverman (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Asa Silverman (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Asa Silverman (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Asa Silverman (gościnnie)
8.8
Na południe od Brazos
Lonesome Dove
1989 Asa Silverman (gościnnie)
7.2
Król Cyganów
King of the Gypsies
1978 Asa Silverman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Little filmy David Little najlepsze filmy David Little zdjęcia David Little galeria David Little biografia David Little nominacje David Little nagrody i wyróżnienia David Little filmografia David Little aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.