David Lewis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2011 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2011 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2011 Nastoletni klient (gościnnie)
5.9
Wielki rok
Big Year, The
2011 Chudy ornitolog
5.3 2010 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2010 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2010 Nastoletni klient (gościnnie)
6.0 2010 Nastoletni klient (gościnnie)
6.2
Opętany
Possession
2009 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2009 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2009 Nastoletni klient (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Nastoletni klient (gościnnie)
6.9 2009 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 2008 Nastoletni klient (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Nastoletni klient (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Nastoletni klient (gościnnie)
7.8 2008 Brian Bauer (gościnnie)
7.6 2006 Nastoletni klient (gościnnie)
7.7 2006 Nastoletni klient (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Nastoletni klient (gościnnie)
8.0 2004 Nastoletni klient (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Nastoletni klient (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Nastoletni klient (gościnnie)
6.5
W zasięgu strzału
Liberty Stands Still
2002 Nastoletni klient (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Nastoletni klient (gościnnie)
7.2 2001 Dr Marcus (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Nastoletni klient (gościnnie)
8.0 2000 Nastoletni klient (gościnnie)
6.1 1999 Nastoletni klient (gościnnie)
7.7
Wyspa Nadziei
Hope Island
1999 Nastoletni klient (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Nastoletni klient (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Nastoletni klient (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Nastoletni klient (gościnnie)
8.2 1993 Nastoletni klient (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Młody oficer / Agent Kreski / Vosberg (gościnnie)
7.6 1974 Nastoletni klient (gościnnie)
6.8 1974 Nastoletni klient (gościnnie)
8.0 1973 Nastoletni klient (gościnnie)
8.5 1973 Nastoletni klient (gościnnie)
7.0 1973 Nastoletni klient (gościnnie)
10.0 1970 Nastoletni klient (gościnnie)
10.0 1969 Nastoletni klient (gościnnie)
6.9 1967 Nastoletni klient (gościnnie)
10.0 1966 Nastoletni klient (gościnnie)
6.1 1966 Nastoletni klient (gościnnie)
10.0 1965 Nastoletni klient (gościnnie)
7.0 1965 Nastoletni klient (gościnnie)
4.7 1964 Nastoletni klient (gościnnie)
7.0 1964 Nastoletni klient (gościnnie)
10.0 1963 Nastoletni klient (gościnnie)
10.0 1963 Nastoletni klient (gościnnie)
6.0 1961 Nastoletni klient (gościnnie)
7.0 1961 Nastoletni klient (gościnnie)
5.9 1960 Nastoletni klient (gościnnie)
7.4 1959 Nastoletni klient (gościnnie)
7.0 1957 Nastoletni klient (gościnnie)
3.9 1957 Nastoletni klient (gościnnie)
5.6 1956 Nastoletni klient (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Nastoletni klient (gościnnie)
9.5 1952 Nastoletni klient (gościnnie)
10.0 1950 Nastoletni klient (gościnnie)
0.0 1949 Nastoletni klient (gościnnie)
6.0 1948 Nastoletni klient (gościnnie)
9.5 1946 Nastoletni klient (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Lewis filmy David Lewis najlepsze filmy David Lewis zdjęcia David Lewis galeria David Lewis biografia David Lewis nominacje David Lewis nagrody i wyróżnienia David Lewis filmografia David Lewis aktor David Lewis reżyser David Lewis scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.