David Lee Russek
Data urodzenia: 1968-11-30
Miejsce urodzenia: Lakewood, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Trevor (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Jeffrey (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Kevin (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Kevin (gościnnie)
7.5 1992 Kevin (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Kevin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

David Lee Russek filmy David Lee Russek najlepsze filmy David Lee Russek zdjęcia David Lee Russek galeria David Lee Russek biografia David Lee Russek nominacje David Lee Russek nagrody i wyróżnienia David Lee Russek filmografia David Lee Russek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.